Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftracey pooh Date: Mar 8, 2012 2:31pm
Forum: movies Subject: Re: new video/audio player 'opt in' is live!

ok, i've updated our "require at least 1 second to be loaded/buffered before playback starts" to *5* seconds.

so if you are able, maybe you could see if things behave any differently for you -- because as you rightly point out, it's a bit hard for me to simulate your location! 8-)

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: AltheaRose Date: Mar 28, 2012 6:00am
Forum: movies Subject: Re: new video/audio player 'opt in' is live!

I hate to mention this because it might jinx it, but it's actually been working a lot better for me since you made that switch! Thanks!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftracey pooh Date: Mar 28, 2012 9:25am
Forum: movies Subject: Re: new video/audio player 'opt in' is live!

well i am glad you did mention it because I was wondering if it had any help at all and if I should consider moving back down to "prebuffer 3 seconds" instead of the "prebuffer 5 seconds" (but still more than the default "prebuffer 1 second"), since requiring more of the audio/video to buffer *first* before starting playback means a little longer before clicking audio/video and it actually starts.

but if we're indeed helping some of our possibly slower link/bandwidth users, then 5 it shall stay! 8-)

thanks for the feedback -- truly appreciated.

Terms of Use (10 Mar 2001)